Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na ovoce.
Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na ovoce.
Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na ovoce.
Nakiri nůž je všestranným nožem pro krájení zeleniny a ovoce, tvrdého i měkkého. Tvar čepele má původ v Japonsku. Díky tenké čepeli je obzvlášť vhodný ke krájení jemných plátků. Prohlubně na čepeli zabraňují přilepení krájených tenkých plátků k čepeli nože....
Malý, univerzální nůž se štíhlou čepelí a hladkým ostřím: Tento nůž na zeleninu je určen na řezání cibule a bylin, také je užitečný pro sekání, čištění a zdobení ovoce a zeleniny. Díky své ostré a prodlouženou čepeli se da použít i jako špikovací nůž.