Vykosťovací nůž s protiskluzovou fibroxovou rukojetí a délkou čepele 15 cm. Vykosťovací nůž je ideální na vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí.
Vykosťovací nůž s protiskluzovou fibroxovou rukojetí a délkou čepele 15 cm. Vykosťovací nůž je ideální na vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí.
Vykosťovací nůž s protiskluzovou fibroxovou rukojetí a délkou čepele 15 cm. Vykosťovací nůž je ideální na vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí.
Profesionální ostří pomocí ocílky na nože po každém použití. V domácím prostředí není nutné ostřit tak často. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc