Skříň 2dveřová CORONA vosk 162820

11599 Kč

Skříň 2dveřová CORONA vosk 162820 v provedení masiv borovice voskovaná v medovém odstínu je zdobená kovovými úchytkami a panty. Masivní skříň obsahuje šatní tyč a polici, ve spodní části velká zásuvka. Oblečení tedy zavěsíte na pevnou šatní tyč a doplňky odložíte do zásuvky. Součást sestavy Corona.

Skříň 2dveřová CORONA vosk 162820 provedení masiv borovice vás okouzlí. Skříň je voskována v krásném medovém odstínu. Rustikální skříň je zdobena černými kovovými panty a úchytkami. Dvoudveřová skříň obsahuje pevnou šatní tyč a polici na doplňky. Ve spodní části masivní skříně se nachází velká zásuvka na prádlo. Oblečení tak budete mít vždy pěkně zavěšeno na pevné šatní tyči. Přehledně uspořádaný šatník ocení nejen ženy. Stylovou skříň lze umístit i do pracovny či šatny zařízené masivním nábytkem CORONA. Skříň 2dveřová CORONA je totiž součástí sestavy CORONA. Nábytek v rustikálním stylu bude vypadat dobře nejen v ložnici ve vaší domácnosti, ale také na chalupě či chatě. Zařiďte si nábytkem Corona celou domácnost.

Podobné produkty

Skříň 2dveřová CORONA vosk 162820 v provedení masiv borovice voskovaná v medovém odstínu je zdobená kovovými úchytkami a panty. Masivní skříň obsahuje šatní tyč a polici, ve spodní části velká zásuvka. Oblečení tedy zavěsíte na pevnou šatní tyč a doplňky odložíte...
11599 Kč
Materiálem je masiv borovice s voskovaným povrchem v medovém odstínu. Součástí sestavy Corona 3 je šatní skříň s šatní tyčí a policí na klobouky. K dispozici je jedna široká zásuvka a kovové ozdobné úchytky.
8999 Kč
Materiál skříně je masiv borovice, který je voskovaný v bílém odstínu. Horní lem je vyroben z masivu borovice, který je voskovaný v medovém odstínu. Jedná se o šatní skříň, která má šatní tyč a polici na klobouky. Skříň je vybavena kovovými ozdobnými úchytkami...
9199 Kč
Materiál je masiv borovice s voskovaným povrchem v medovém odstínu. Existuje nástavec určený pro skříň označenou číslem 162820. Jedná se o součást sestavy Corona.
4199 Kč
Skříň je vyrobena z masivu borovice a je voskovaná v bílém odstínu. Horní lem je také z masivu borovice a má voskovaný medový odstín. Šatní skříň obsahuje šatní tyč a polici na klobouky. V dolní části je umístěna velká zásuvka a jsou zde kovové ozdobné úchytky....
12399 Kč
Materiál je masiv borovice s voskovaným povrchem v bílém odstínu. Horní lem je rovněž z masivu borovice s voskovaným povrchem v medovém odstínu. K dispozici je nástavec pro skříň označenou číslem 162820B, což je součást bílé sestavy Corona.
4499 Kč
Skříň je v provedení dub Sonoma v barvě čokolády. Šatní skříň obsahuje šatní tyč a polici s rozměry 78 × 40 cm. K této skříni je možné dokoupit nástavec IN405065.
2699 Kč
Dub Sonoma v barevném provedení čokolády. Šatní skříň je rozdělena na polovinu s šatní tyčí a druhou polovinu obsahující tři police z nichž dvě jsou variabilní. Rozměr police činí 38 × 40 cm. K této skříni je možné dokoupit nástavec IN405065.
2999 Kč
Materiálem je masiv borovice v barevném provedení hnědý lak. Nabídka zahrnuje šatní tyč a police, přičemž na pravých dveřích je zrcadlo. V dolní části je k dispozici 1 zásuvka s kovovými pojezdy.
7699 Kč