Psací stůl Steel Silver se skleněnou deskou - 150 * 80 * 78 cm J-Line by Jolipa 84842

33155 Kč

Psací stůl Steel Silver se skleněnou deskou - 150 * 80 * 78 cm

Materiál : kov, skloBarva : stříbrná, transparentní

Krásný psací stůl je dominantou každého pokoje. Tento psací bude vaším každodenním přítelem při práci. U stolu je možné zvednout psací plochu výše.

Podobné produkty

Psací stůl Steel Silver se skleněnou deskou - 150 * 80 * 78 cmMateriál : kov, skloBarva : stříbrná, transparentníKrásný psací stůl je dominantou každého pokoje. Tento psací bude vaším každodenním přítelem při práci. U stolu je možné zvednout psací plochu výše.
33155 Kč
Sklenička na vodu Silver - Ø 10*12,5 cmBarva: stříbrná- transparentníMateriál: odlehčené skloKrásná sklenička na vodu v transparentní barvě se stříbrným zdobením ozdobí váš stůl fantazií. Stříbrné zdobení je úmyslně škrábané, viz fotografie.
336 Kč
Závěsné skleněné světlo BALL SILVER - Ø 20*205 cmMateriál : sklo, kovBarva: silver, černáKrásné závěsné světlo ve tvaru koule bude krásný doplněk vašeho domova, baru i kavárny.
1973 Kč
Skleněný svícen na noze s popraskáním Silver - Ø 9*30cmMateriál : skloBarva : transparentní, zlatáDekorační skleněný svícen je krásným doplňkem vašeho domova.
372 Kč
Závěsné skleněné kouřové světlo Ball silver - Ø 30*210 cmMateriál : sklo, kovBarva: silver, černáKrásné závěsné světlo ve tvaru koule bude krásný doplněk vašeho domova, baru i kavárny.Koule světla je lesklá kouřová, krytka světla je černá kovová, závit E27....
2824 Kč
Skleněný svícen se stříbrným ornamentem Oriental silver - Ø 15*15cmMateriál: skloBarva: transparentní se stříbrným ornamentemOriginální skleněný svícen se stříbrným ornamentem na podtrhne váš interiér. Při večerním svícení na stole nebo pod pergolou se nebudete...
536 Kč
Skleněný svícen se stříbrným ornamentem Oriental silver - Ø 7*8cmMateriál: skloBarva: transparentní se stříbrným ornamentemOriginální skleněný svícen se stříbrným ornamentem podtrhne váš interiér. Při večerním svícení na stole nebo pod pergolou se nebudete...
108 Kč
Sklenička na sekt Champagne - Ø 7*25 cmMateriál : skloBarva : transparentní s černým nápisemPěkná a stylová sklenička na šampaňské do vaší kavárny, baru nebo domova.
214 Kč
Champagne skleněný svícen na noze Mosaik - Ø 11*25 cmMateriál : skloBarva : champagne, transparentníDekorační skleněný svícen je krásným doplňkem vašeho domova.
641 Kč