Zavařovací teploměr je hlavní součástí zavařovacích pomůcek, díky němu poznáte na kolik stupňů potraviny zavařujete, díky popisku, který je na něm uveden budete vědět na kolik stupňů se mají jednotlivé potraviny připravovat. Je snadno omyvatelný.
Zavařovací sklenice o objemu 0,2 l využijete k přípravě domácích přesnídávek z různých druhů ovoce a také na zavařování ovoce i zeleniny. Uschovejte léto a dobroty do sklenic na zimu.Balení obsahuje 10 sklenic na opakované použití bez víčka. Šroubovací víčka...
Smaltovaný zavařovací hrnec s roštem využijete na vaření velkých objemů, zabíjaček z domácí porážky, můžete v něm zavařovat sklenice ve dvou vrstvách - maso, ovoce, zeleninu, čalamády. V pokličce je otvor pro zavařovací teploměr (není součástí výrobku). Součástí...
Kleště na zavařovací sklenice vám usnadní vytahování nebo přidržování horkých sklenic. Rukojeti jsou zesílené, a proto se v rukou pohodlně drží. Úchopové části jsou opatřené protiskluzovou úpravou pro bezpečnou manipulaci se sklenicí. Kleště jsou vhodné do...
Tato objemná sklenice s plastovým víčkem se bude hodit k uskladněných větších nakládaček, paprik, kukuřice, čalamád, zelných směsí, ale především ke kvašení okurek, tzv. kvašáků. Bude také šikovnou dózou na nakládání utopenců, sýrů, přípravu bowle i k uskladnění...