Přírodní dřevěný odkládací stolek Scandinavian - Ø 50*49cm J-Line by Jolipa 96082

6291 Kč

Přírodní dřevěný odkládací stolek Scandinavian - Ø 50*49cm

Materiál : dřevoBarva : přírodní

Krásný dřevěný odkládací stolek , který bude výrazným doplňkem vašeho interiéru. Tento stůl bude skvěle vypadat u Vás doma nebo v kavárnách, bistrech.

Podobné produkty

Přírodní dřevěný odkládací stolek Scandinavian - Ø 50*49cmMateriál : dřevoBarva : přírodníKrásný dřevěný odkládací stolek , který bude výrazným doplňkem vašeho interiéru. Tento stůl bude skvěle vypadat u Vás doma nebo v kavárnách, bistrech.
6291 Kč
Přírodní stolička Scandinavian - Ø60*30 cmMateriál: pletenina, dřevoBarva: přírodníKrásná stolička ve Skandinávském stylu, bude krásným doplňkem v každém interiéru.
2358 Kč
Stolek ve skandinávském stylu je dokonalým řešením pro lidi, kteří mají rádi minimalistické byty a kanceláře. Stůl můžete použít kdekoli chcete, v jakékoli místnosti. Má lakovaný vršek z MDF a dřevěné nohy, které mu dodávají moderní styl. Je to funkční a praktické...
2499 Kč
Sada mocca lžiček Scandinavie značky Toro pro každodenní ranní nebo odpolední kávu a také sváteční kávový dýchánek. Lžičky jsou vyrobeny z kvalitního nerezového materiálu. Jsou vhodné do myčky na nádobí.
69 Kč
Noční stolek se skvěle hodí do ložnice, na kterou si můžete položit svoji oblíbenou knihu, aniž byste vstali z postele. Stolek můžete navíc použit jako konferenční stolek vedle pohovky v obývacím pokoji. Čtyři nohy z masivního dřeva zajišťují stabilitu při...
1599 Kč
Noční stolek se skvěle hodí do ložnice, na kterou si můžete položit svoji oblíbenou knihu, aniž byste vstali z postele. Stolek můžete navíc použít jako konferenční stolek vedle pohovky v obývacím pokoji. Čtyři nohy z masivního dřeva zajišťují stabilitu při...
1239 Kč
Sada čajových lžiček Scandinavie značky Toro pro lahodnou šálku čaje osamotě nebo u setkání s přáteli. Lžičky jsou vyrobeny z kvalitního nerezového materiálu. Jsou vhodné do myčky na nádobí.
79 Kč