Kastrol se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, vaření těstovin, brambor a jiných příloh. Šířka kastrolu s uchy je 19 cm. Využijete ho v každé domácnosti. Vhodný na všechny typy varných desek. Kastrol je dodáván bez poklice. Snadná údržba.
Smaltovaný kastrol Tečka 0,6 l provedením připomíná kouzlo starých časů, kdy se smaltované nádobí těšilo velké oblibě. Poctivé smaltované nádobí má u nás dlouholetou tradici. Vyznačuje se dlouhou životností a použitím oblíbených vzorů. Ocelový základ hrnců...
Kastrol se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, vaření těstovin, brambor a jiných příloh. Šířka kastrolu s uchy je 19 cm. Využijete ho v každé domácnosti. Vhodný na všechny typy varných desek. Kastrol je dodáván bez poklice. Snadná údržba.
Kastrol smalt LAVENDER 1,4 l je nejen praktický kus nádobí, ale jeho levandulový motiv bude slušet každé kuchyni. Kastrol je vhodný pro všechny typy varných desek včetně indukčních. Rozměry: průměr 18 cm, 8,5 cm bez poklice. Objem: 1,4 l. Hmotnost: cca 570...
Kastrol se výborně hodí na přípravu jíšky, cibulky. Spojuje funkčnost a zdravé vaření ve smaltu s možností krásného doplnění interiérů stylových kuchyní, skvělá dekorace na chalupy.
Banquet smaltovaný kastrol Lavender 16 cm. Smaltovaný hrnec s dekorem levandule vhodný ke každodennímu použití. Hrnec smalt s pokličkou se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, vaření těstovin, brambor a jiných příloh. Vychutnejte si atmosféru slunečné...
Banquet smaltovaný kastrol Lavender 20 cm. Smaltovaný hrnec s dekorem levandule vhodný ke každodennímu použití. Hrnec smalt s pokličkou se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, vaření těstovin, brambor a jiných příloh. Vychutnejte si atmosféru slunečné...
Banquet smaltovaný kastrol Lavender 22 cm. Smaltovaný hrnec s dekorem levandule vhodný ke každodennímu použití. Hrnec smalt s pokličkou se výborně hodí na přípravu polévky, omáčky, vaření těstovin, brambor a jiných příloh. Vychutnejte si atmosféru slunečné...
Smaltovaný kastrol s poklicí, který najde své místo v každé kuchyni. Využijete ho na vaření omáček, polévek, vývarů, gulášů, na nakládání masa, na macerování např. bylin a výrobu sirupů atd. Každý hrnec i kastrol má dva úchyty, za které se dobře přenáší.