Nástěnné dekorace - Ještěrka na listě - 33*3*12 cm Clayre & Eef 64329

402 Kč

Nástěnné dekorace - Ještěrka na listě - 33*3*12 cm Barva: VícebarevnéMateriál: Kov

Hmotnost: 0,13 kg

Pěknou nástěnnou dekorací Ještěrka na listě můžete někomu udělat radost, tím že ji darujete jako originální dárek.

Podobné produkty

Nástěnné dekorace - Ještěrka na listě - 33*3*12 cm Barva: VícebarevnéMateriál: KovHmotnost: 0,13 kgPěknou nástěnnou dekorací Ještěrka na listě můžete někomu udělat radost, tím že ji darujete jako originální dárek.
402 Kč
I vaši zahradu skvěle ozvláštní tato krásná soška ještěrky se zajímavým mozaikovým designem. Můžete ji umístit do květinové skalky, na sloupky u schodů nebo na terasu.
569 Kč
RAPPA - Ještěrky 4 ks v sáčku V sadě najdeš 4 kusy různobarevných ještěrek.
53 Kč
SEVA - Seva Doprava Ještěrka, Pro děti od: 5 let Vysokozdvižný vozík, manipulační zařízení nebo lidově Ještěrka.Ze 112 dílků, které v balení naleznete si dle přiloženého návodu můžete sestavit nejen to.
462 Kč
RAPPA - Ještěrka pískací 30cm, Mix produktů Ještěrka pískací 30cmJeštěrka, která vypadá jako skutečná! Zvířata jsou vyrobena z kvalitní, tvrdé gumy. Tato krásná ještěrka nesmí ve tvé zvířecí sbírce chybět! Stačí si vybrat konkrétní druh. Můžeš vybírat z 12...
67 Kč
MEGA CREATIVE - Ještěrka s přísavkou 23cm, Mix produktů Ještěrka s přísavkou 23 cmPoznávej různé druhy ještěrek. Ještěrka je vyrobena z tvrdého plastu. Ještěrka má na bříšku přísavku, pomocí které přilne k hladkému povrchu jako je např. sklo, lednička nebo...
89 Kč
Vytvoř dar pro učitelku od všech rodičů a spolužáků na skleněnou plaketu s fotkou.
990 Kč
Skleněný dárek, který chytí za srdce. Odešleme ještě dnes.
990 Kč
Vytvoř romantické Vánoční nebo Valentýnské překvapení.
990 Kč