Modrá smaltovaná mísa s uchem a puntíky Blue dot - Ø 18*10cm - 1L Münder Email 1012.31.1

899 Kč

Modrá smaltovaná mísa s uchem a puntíky Blue dot - Ø 18*10cm - 1L

Materiál: smaltBarva: modrá s bílými puntíky, krémový vnitřek

Krásná smaltovaná mísa v baňatém stylu v retro tvaru starého nočníku v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Mísu využijete na cokoliv v kuchyni nebo jako dekoraci.

Mísa je od německé fmy Munder email.

Podobné produkty

Červený smaltovaný hrnek s puntíky Red dot - Ø8*8cm - 250mlMateriál: smaltBarva: černáKrásný smaltovaný hrnek v černé barvě skvěle doplní váš stůl. Hrnek využijete v kuchyni na pití, vaření nebo pouze jako dekoraci.
246 Kč
Modrá smaltovaná mísa s uchem a puntíky Blue dot - Ø 18*10cm - 1LMateriál: smaltBarva: modrá s bílými puntíky, krémový vnitřekKrásná smaltovaná mísa v baňatém stylu v retro tvaru starého nočníku v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Mísu využijete na cokoliv...
899 Kč
Modrý smaltovaný hrnek s puntíky Blue dot - Ø8*8cm - 250mlMateriál: smaltBarva: modrá, krémováKrásný smaltovaný hrnek v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Hrnek využijete v kuchyni na pití, vaření nebo pouze jako dekoraci.
246 Kč
Růžová smaltovaná mísa s uchem a puntíky Pink dot - Ø 18*10cm - 1LMateriál: smaltBarva: růžová s bílými puntíky, krémový vnitřekKrásná smaltovaná mísa v baňatém stylu v retro tvaru starého nočníku v růžové barvě skvěle doplní váš stůl. Mísu využijete na cokoliv...
899 Kč
Červený smaltovaný rendlík s puntíky Red dot - Ø14*9cm - 1LMateriál: smaltBarva: červenáKrásný smaltovaný rendlík v červené barvě skvěle doplní váš stůl a kuchyň.
504 Kč
Mintová smaltovaná konvička s puntíky Mint dot - Ø 12*17cm - 1LMateriál: smaltBarva: mintová s bílými puntíkyKrásná smaltovaná konvička v mintové barvě skvěle doplní váš stůl. Konvičku využijete na vodu, čaj, kávu nebo jako vázu na květiny, či pouze jako dekoraci.Konvička...
746 Kč
Šedý smaltovaný svícen Grey dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: šedáKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v šedé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Bílý smaltovaný svícen White blue - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: bílá s modrým okrajemKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Modrý smaltovaný svícen Blue dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: modráKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč