Tenderizér na maso je opravdu vychytaný pomocník do kuchyně. Zkracuje dobu vaření až o 40 % a tím šetří až 40 % energie. Dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Je tak ideální na úpravu steaků a marinování. Po jeho použití...
Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer lze snadno rozložit a dokonale vyčistit, je vhodný do myčky nádobí. Opatřeno zámkem pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného...
Tenderizer na maso Tescoma pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte...
2 užiteční pomocníci v 1 – sekáčkem snadno naporcujete maso s kostí, tenderizerem připravíte šťavnaté a vláčné steaky z hovězího, vepřového nebo skopového masa. Nejlépe toho, které jste právě naporcovali. Snadná údržba. Záruka 5 let.