Kuchyňské stabilní prkénko Vitility VIT-70210180

449 Kč

Prkénko má dva úhlové rohy se zvýšenými výstupky po stranách. To umožňuje např. natřít na chléb máslo nebo pomazánku jednou rukou a zajišťuje, aby chléb neklouzal. Přední strana prkénka může být umístěna přes okraj stolu nebo pultu, takže nemůže během použití sklouznout. Spodní část prkénka je opatřena protiskluzovými nožičkami. Vhodné do myčky nádobí, max. 65 °C.

Podobné produkty

Prkénko má dva úhlové rohy se zvýšenými výstupky po stranách. To umožňuje např. natřít na chléb máslo nebo pomazánku jednou rukou a zajišťuje, aby chléb neklouzal. Přední strana prkénka může být umístěna přes okraj stolu nebo pultu, takže nemůže během použití...
449 Kč
Nůž na tvrdé sýry pro jejich pohodlné krájení. Zahnutá rukojeť pro menší úsilí. Ergonomicky tvarovaný pro pohodlné uchopení.
499 Kč
Kuchyňský nůž řady All Vitility se zahnutou rukojetí vhodný ke krájení masa s minimálním úsilím. Úhlová rukojeť drží ruku, zápěstí a rameno v přirozené (anatomické) poloze, která zabraňuje nadměrnému namáhání zápěstí a s tím související bolesti a / nebo zánětu....
499 Kč
Nůž na pečivo pro pohodlné krájení chleba, baget. Zahnutá rukojeť pro menší úsilí při krájení. Ergonomicky tvarovaný pro pohodlné uchopení.
499 Kč
Zeleninový nůž pro pohodlné krájení zeleniny. Zahnutá rukojeť pro menší úsilí při krájení. Egonomicky tvarovaný pro pohodlné uchopení.
499 Kč
Nůž na tvrdé salámy, klobásy nebo sýry pro jejich pohodlné krájení. Zahnutá rukojeť pro menší úsilí. Ergonomicky tvarovaný pro pohodlné uchopení.
499 Kč
Univerzální, multifunkční otvírák 5v1 může být použit jednoduše a s menším úsilím na otevření plechovky, konzervy, kompotu, skleněné láhve s korunkovým uzávěrem i PET láhve. Otvírák má ergonomickou rukojeť pro pevné uchopení.
209 Kč
Otvírák na konzervy a plechovky vám umožní otevřít plechovku/konzervu s očkem téměř bez námahy a s menší silou. Otvírák na konzervy má širokou rukojeť, k držení držáku nepotřebujete jemné motorické dovednosti. Rukojeť má také protiskluznou strukturu, díky...
209 Kč
Existují samostatné otvíráky na láhve a plechovky, ale značka VITILITY nabízí otvírák 3v1. Ten vám umožní otevírat láhve se šroubovacím uzávěrem, korunkovým uzávěrem nebo plechovky. Otvírák má ergonomický design, padne pohodlně do ruky a k otevření lahve nebo...
259 Kč