Krémová smaltovaná dóza s květy Flowers - Ø8*11cm - 0,3L Münder Email 1045.14

398 Kč

Krémová smaltovaná dóza s květy Flowers - Ø8*11cm - 0,3L

Materiál: smaltBarva: krémová s modrými květy

Krásná smaltovaná dóza v krémové barvě skvěle doplní vaší kuchyň.

Od německé fmy Munder email.

Podobné produkty

Krémová smaltovaná miska s květy Flowers - Ø 14*4cmMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květyKrásná smaltovaná miska v krémové barvě s modrým okrajem skvěle doplní vaší kuchyň. Mísa je kvalitní, od německé fmy Munder email.
398 Kč
Krémová smaltovaná dóza s květy Flowers - Ø8*11cm - 0,3LMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květyKrásná smaltovaná dóza v krémové barvě skvěle doplní vaší kuchyň. Od německé fmy Munder email.
398 Kč
Krémový smaltovaný džbán s květy Flower- 20*26cm - 2.5LMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květyKrásný smaltovaný džbán v baňatém stylu v krémové barvě skvěle doplní váš stůl. Džbán využijete na vodu nebo jako vázu na květiny, či pouze jako dekoraci.Džbán...
1173 Kč
Krémový smaltovaný dezertní talířek s květy Flowers - Ø 18cmMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květyKrásný smaltovaný talířek v krémové barvě s modrými květy skvěle doplní vaší kuchyň. Talířek je kvalitní, od německé fmy Munder email.
319 Kč
Krémová smaltovaná mísa / kastrol s květy Flower - Ø 16*8cmMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květyKrásná smaltovaná mísa s pokličkou v krémové barvě skvěle doplní váš stůl. Mísa je kvalitní, od německé fmy Munder email.
589 Kč
Krémová smaltovaná nástěnná mýdlenka s květy Flower - 13*10*9cmMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květy, modrá linka okoloKrásná smaltovaná nástěnná mýdlenka v krémové barvě skvěle doplní vaší stěnu.
615 Kč
Krémová smaltovaná nástěnná mýdlenka s květy Flower - 13*20cmMateriál: smaltBarva: krémová s modrými květy, modrá linka okolo
859 Kč
Šedý smaltovaný svícen Grey dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: šedáKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v šedé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Bílý smaltovaný svícen White blue - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: bílá s modrým okrajemKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč