Konvička na čaj Mono Boho - 17*12*12cm J-Line by Jolipa 84070

965 Kč

Konvička na čaj Mono Boho - 17*12*12cm

Materiál : keramikaBarva : bílá, černá

Krásná Boho konvička na čaj s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.

Podobné produkty

Konvička na čaj Mono Boho - 17*12*12cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásná Boho konvička na čaj s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
965 Kč
Šálek s podšálkem Mono Boho - 14*11*7cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásný Boho šálek s podšálkem s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
429 Kč
Zlaté kovové nástěnné hodiny Metgo- Ø 80*9 cmMateriál: kovBarva: zlatáNástěnné hodinu o průměru 80 cm. Nádherný kousek, který se bude vyjímat na každé zdi. Sledovat čas nebylo nikdy příjemnější.
5433 Kč
Miska Mono Boho - Ø 18 *6cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásná Boho miska s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
393 Kč
Miska Mono Boho - Ø 13 *4cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásná Boho miska s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
143 Kč
Jídelní talíř Mono Boho - Ø 28 *3cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásný Boho talíř s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
572 Kč
Hrneček na čaj Mono Boho - 8*8*12cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásný Boho hrnek na čaj s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
214 Kč
Dezertní talíř Mono Boho - Ø 20 *2cmMateriál : keramikaBarva : bílá, černáKrásný dezertní Boho talíř s krásným vzorem v kolekci Monochrome Boho bude na stole krásným doplňkem. Tento set využijete při společném stolování s přáteli.
286 Kč
ECOIFFIER - Kyblíček Jednorožec s konvičkou a příslušenstvím, 17 cm Set na písek s motivem jednorožce s duhou a princezny se zámkem. Obsahuje kyblíček, sítko, hrabičky, lopatičku, konvičku a formičku ve tvaru želvičky. Průměr kyblíčku 17 cm, výška kyblíčku...
156 Kč