Dřevěný svícen na 3svíčky Branch - 20*11*50 cm J-Line by Jolipa 91354

4575 Kč

Dřevěný svícen na 3svíčky  Branch - 20*11*50 cm

Materiál: dřevo, skloBarva: přírodní s patinou

Designový dřevěný stojací svícen, doplněný skleněnými nádobami bude okrasou ve vašem domu. Svícen je přírodního charakteru, vyrobený z "tlustých větví".

Podobné produkty

Dřevěný svícen na 3svíčky Branch - 20*11*50 cmMateriál: dřevo, skloBarva: přírodní s patinouDesignový dřevěný stojací svícen, doplněný skleněnými nádobami bude okrasou ve vašem domu. Svícen je přírodního charakteru, vyrobený z "tlustých větví".
4575 Kč
Dřevěný svícen na 3svíčky Branch - 20*11*16 cmMateriál: dřevo, kovBarva: přírodní s patinouDesignový dřevěný stojací svícen, doplněný kovovými mističkami bude okrasou ve vašem domu. Svícen je přírodního charakteru, vyrobený z "tlustých větví".
2109 Kč
Konzolový dřevěný stůl se skleněnou deskou Branch - 96*47*77cmMateriál: sklo, dřevoBarva: přírodníDesignový konzolový stůl s dřevěnou podstavou, doplněný skleněnou obdélníkovou deskou.
18228 Kč
Odkládací dřevěný stolek se skleněnou deskou Branch - 33*33*75cmMateriál: sklo, dřevoBarva: přírodníDesignový odkládací stolek s dřevěnou podstavou, doplněný skleněnou čtvercovou deskou.
7506 Kč
Jídelní kulatý dřevěný stůl se skleněnou deskou Branches - Ø120*75 cmMateriál: sklo, teakové dřevoBarva: přírodníDesignový stůl s dřevěnou podstavou z teakového dřeva, doplněný skleněnou kulatou deskou.
15674 Kč
Odkládací kulatý dřevěný stůl se skleněnou deskou Branchy - Ø50*59 cmMateriál: sklo, dřevoBarva: přírodní se šedou patinouDesignový odkládací stůl s dřevěnou podstavou v šedé patině, doplněný skleněnou kulatou deskou. Nohu stolu tvoří kusy dřevěných "klád",...
4932 Kč
Držák na toaletní papír MEXEN Branch z produktové série MEXEN Vane je vyrobený z odolného kovu s povrchovou úpravou v elegantní černé barvě. Díky jednoduchým liniím bude věšák krásným designovým prvkem každé toalety či koupelny. Specifikace produktu Série:...
385 Kč
Držák na toaletní papír MEXEN Branch z produktové série MEXEN Vane je vyrobený z odolného kovu s elegantní pochromovanou povrchovou úpravou. Díky jednoduchým a moderním liniím bude věšák krásným designovým prvkem každé toalety či koupelny. Specifikace produktu...
365 Kč
Dřevěné křeslo Teak - 75*90*90 cmMateriál: tkanina, dřevo TeakBarva: hnědá, přírodníStylové designové křeslo ze dřeva je doplněk, který vnese do obývacího pokoje krásu a dokonalost. Přírodní opracované dřevo bude dokonalým prvkem. Doporučuje se nejen do interiéru...
17156 Kč