Bílý smaltovaný hrnek White blue - Ø7*7cm - 200ml Münder Email 1011.1

229 Kč

Bílý smaltovaný hrnek White blue - Ø7*7cm - 200ml

Materiál: smaltBarva: bílá s modrou linkou

Krásný smaltovaný hrnek v bílé barvě s modrou linkou skvěle doplní váš stůl. Hrnek využijete v kuchyni na pití, vaření nebo pouze jako dekoraci.

Podobné produkty

Šedý smaltovaný svícen Grey dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: šedáKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v šedé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Bílý smaltovaný svícen White blue - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: bílá s modrým okrajemKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Modrý smaltovaný svícen Blue dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: modráKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Růžový smaltovaný svícen Pink dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: růžováKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v růžové barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Mintový smaltovaný svícen Mint dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: mintováKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v mintové barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Černá smaltovaná pánev Blacck - Ø24cm - 1,9LMateriál: smaltBarva: černá
898 Kč
Bílý smaltovaný hrnek White blue - Ø7*7cm - 200mlMateriál: smaltBarva: bílá s modrou linkouKrásný smaltovaný hrnek v bílé barvě s modrou linkou skvěle doplní váš stůl. Hrnek využijete v kuchyni na pití, vaření nebo pouze jako dekoraci.
229 Kč
Bílá smaltovaná miska s ptáčkem Vogel - Ø 14*4cmMateriál: smaltBarva: bílá s modrou linkou a ptáčkemKrásná smaltovaná miska v bílé barvě s modrým okrajem a ptáčkem skvěle doplní vaší kuchyň. Nakombinujte hrneček, talířek a mističku a máte krásný dětský set.Miska...
319 Kč
Bílá smaltovaná mísa s uchem White blue - Ø 18*10cm - 1LMateriál: smaltBarva: bílá s modrým okrajemKrásná smaltovaná mísa v baňatém stylu v retro tvaru starého nočníku v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Mísu využijete na cokoliv v kuchyni nebo jako dekoraci.Mísa...
732 Kč