Bílá smaltovaná mlékovka White blue -11,5cm - 0.4L Münder Email 16012

359 Kč

Bílá smaltovaná mlékovka White blue -11,5cm - 0.4L

Materiál: smaltBarva: bílá

Krásná smaltovaná mlékovka v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Mlékovka je bez víčka, je nutné dokoupit víčko zvlášt.

Výška : 11.5cm.

Podobné produkty

Bílá smaltovaná mlékovka White blue -11,5cm - 0.4LMateriál: smaltBarva: bíláKrásná smaltovaná mlékovka v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Mlékovka je bez víčka, je nutné dokoupit víčko zvlášt.Výška : 11.5cm.
359 Kč
Máte rádi tradiční smaltované nádobí, které má šarm dávných časů? Pak vám určitě padne do oka tato bandaska na mléko české značky Orion. Její jedinečné venkovské retro kouzlo oceníte, ať už v kuchyni na chalupě, nebo doma v rustikálním interiéru. Bandaska...
499 Kč
Šedý smaltovaný svícen Grey dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: šedáKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v šedé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Bílý smaltovaný svícen White blue - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: bílá s modrým okrajemKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v bílé barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Modrý smaltovaný svícen Blue dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: modráKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v modré barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Černá smaltovaná pánev Blacck - Ø24cm - 1,9LMateriál: smaltBarva: černá
898 Kč
Růžový smaltovaný svícen Pink dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: růžováKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v růžové barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Mintový smaltovaný svícen Mint dot - Ø 13*6cmMateriál: smaltBarva: mintováKrásný smaltovaný svícen v retro nostalgickém stylu v mintové barvě skvěle doplní váš stůl. Svícen je od německé fmy Munder email.
455 Kč
Červené víčko k mlékovce s puntíky Red dot - 7cmMateriál: smaltBarva: červenáSmaltované víčko k mlékovce.
133 Kč