ASTRA - Kompletní sada na výtvarnou výchovu + lepidlo GRATIS, 602114002

244 Kč

Praktický komplet na výtvarnou výchovu. Neztrácejte čas nakupováním jednotlivých výtvarných potřeb pro Vaše ratolesti. Praktické a ekonomické balení v kartonovém kufříku. Ověřený výrobce s více než 90 letou tradicí ASTRA.• sada v kartonovém kufříku obsahuje: 1ks Vodové barvy se štětcem průměr 23,5mm 12ks 1ks Temperové barvy v kelímku 8x10ml 1ks Plastelína základní 10 barev 1ks Plastelína neonová 6 barev 1ks Modelovací hmota do trouby ASTRA modelíny Neonová 6ks 1ks Sklenice na vodu / čištění štětců 1ks Kulatý štětec vel. 8 1ks Kulatý štětec vel. 12 1ks Plochý štětec vel. 2 + ZDARMA 1ks polotekutá bílé lepidlo na papír 45ml • výrobce: ASTRA POLSKA, EU

Podobné produkty

Praktický komplet na výtvarnou výchovu. Neztrácejte čas nakupováním jednotlivých výtvarných potřeb pro Vaše ratolesti. Praktické a ekonomické balení v kartonovém kufříku. Ověřený výrobce s více než 90 letou tradicí ASTRA.• sada v kartonovém kufříku obsahuje:...
244 Kč
Set na kreslenie pre umelcov na výtvarnú výchovu. Sada 12 ks. Sada obsahuje: ceruzku tvrdosť HB, 5B a 6B, strúhadlo, gumu, 2xpapierové roztieratko, 3xpastel, papierový tubus a drevenú figúrku (veľkosť 155 mm).
147 Kč
Kufřík obsahuje: 12 fixů, pastelek, voskovek a olejových pastelů, vodovky (12 odstínů), obyčejnou tužku, malířskou paletu, štětec, gumu, ořezávátko, pravítko, lepidlo na papír
229 Kč
Plastová výtvarná paleta na 6 farieb, vrátane 4 držiakov na štetec. - zábavný dizajn - ľahké čistenie - dodávané vrátane štetca
50 Kč
Praktická maliarska paleta na zmiešanie farieb je vyhotovená z bieleho plastu, čo umožňuje jej jednoduché vymývanie a údržbu. Vďaka ľahkému materiálu sa hodí najmä na výtvarné aktivity školákov.
18 Kč
Praktická malířská paleta na zamíchání barev je vyhotovena z bílého plastu, což umožňuje její snadné vymývání a údržbu. Díky lehkému materiálu se hodí zejména na výtvarné aktivity školáků.
36 Kč
Drevená maliarska paletka pre výtvarníkov o rozmere 29x20 cm. Oválny tvar s výrezom pre pohodlnejšie uchopenie pri maľovaní.
93 Kč
Súprava MAPED pre výtvarníkov 100 kusov - pastelky, fixky, voskovky a príslušenstvo pre začínajúcich umelcov v praktickom balení v boxe.Sada obsahuje: 36 ks fixiek, 36 ks pasteliek, 24 ks voskoviek, štetec s hrotom, grafitovú ceruzku, strúhadlo a gumu.
576 Kč
Kufřík obsahuje: 12 barevných fixů, pastelek, voskovek a olejových pastelů. 12 odstínů vodových barev, obyčejnou tužku, malířskou paletu, štětec, gumu, ořezávátko, pravítko, lepidlo na papír.
224 Kč