Klasické české pocínované formičky ve tvaru vánočního stromečku, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, polomáčené sušenky, žloutkové nebo kokosové cukroví, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní sváteční...
Klasické české pocínované formičky ve tvaru roztomilého sněhuláka, ve kterých lze upéct tradiční ořiškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, polomáčené sušenky, ale lze je vylít i čokoládou a vyrobit si své vlastní sváteční pralinky. Při pečení z méně mastných...
S touto pečicí formou ve tvaru květu růže můžete konkurovat každému cukráři. Vymazání a následné vysypání formy je zbytečné, protože bábovka z formy vypadne sama. Doba pečení je také kratší - ušetříte energii!
I zdobení stromečku může být letos jiné. Zkuste si vyrobit sladké, jedlé ozdoby z těsta nebo čokolády v nepřilnavé silikonové formě oranžové barvy.Hodí se také na přípravu vánoční paštiky s koňakem a vlašskými ořechy.Výhody silikonových pečicích forem: pružné...