Stránku "nastenny regal s drevenymi polickami a ptackem 361490 cm clayre eef 50432" se nám nepodařilo najít

Tento produkt již není v nabídce. Zkusili jsme najít vhodné alternativy:

Závěsná dřevěná polička na květiny - 36*36 cm Barva: hnědá antikMateriál: dřevo, lanoHmotnost: 0,666 kg
271 Kč
Nástěnná antik dřevěná dekorační polička - 31*11*36 cm Barva: hnědá antikMateriál: dřevo neopracovanéHmotnost: 0,3 kg
371 Kč
Tato jemná dřevěná dekorace s ptáčky, kvítky a korálky vyzdobí Vaše okno nebo stěnu a zažene šedou zimu. Dřevo/provázek. Rozměr: 16 x 44 cm. Dřevo. Bohatě zdobená. světle zelená.
129 Kč
Tato jemná dřevěná dekorace s ptáčky, kvítky a korálky vyzdobí Vaše okno nebo stěnu a zažene šedou zimu. Dřevo/provázek. Rozměr: 16 x 44 cm. Dřevo. Bohatě zdobená. tmavě zelená.
129 Kč
Potěšte ptáčky z celého širého okolí a pořiďte jim stylové krmítko. Odměnou pro vás bude příjemné pozorování různých druhů ptáčků, kteří žijí v blízkosti vašeho domova.
757 Kč
Roztomilý ptáček s dárky, červenou čepicí a parůžky bude pěkným doplňkem v dětském pokoji nebo předsíni. Stojí na podstavci, který vypadá, jako dřevěné polínko, zasypané sněhem.Dekorace je napájena dvěma bateriemi CR2032, které nejsou součástí balení.
169 Kč
Vraťte přírodu zpět na svojí zahradu. Pořiďte si tuto krásnou budku, kterou zavěsíte na strom a pak už se budete moci těšit z nových ptačích obyvatel. Je vyrobena z březového dřeva.
139 Kč
Vraťte přírodu zpět na svojí zahradu. Pořiďte si tuto krásnou budku, kterou zavěsíte na strom a pak už se budete moci těšit z nových ptačích obyvatel. Vyrobena z březového dřeva. Vrchní část budky není možné odklopit
159 Kč
Pamatujete si na hodiny kukačky? V přeneseném moderním pojetí se vrací materiál i námět, ale v plochém designovém stylu.
2149 Kč